I love you



I love you

Jag gör vad som helst för dig och om det var något mer jag kunde göra så skulle jag göra det med!

Oron blir tårar i halsen.

Ninni lever fortfarande, tack och lov. Hon verkar lite bättre än i lördags men hon är fortfarande inte sig själv... Jag är så orolig för henne och imorgon ska vi åka in till veterinären, om de säger: "det finns inget vi kan göra" så vet jag inte vad jag ska ta mig till, hur ska man kunna fortsätta sitt liv utan Ninni när hon har varit i mitt li i 6 hela år?? Ninni är den bästa kaninen i världen, hon är min superkanin! <3
I 2 dagar har jag masserat Ninni på magen (för veterinären sa att man sulle det) och idag bajsade hon t.o.m lite som tur är. Hon hade fullt med gaser i magen och nu har de kommit ut tack vare min massage (kaniner kan inte rapa eller prutta så gaserna kan inte komma ut utan plopparnas hjälp) som hon tycker är mega-skön by the way men hon får inte äta något förutom hö och hon har magrat så mycket!! det är som om ryggraden sticker upp i luften (lite överdrivet beskrivet men den sticker upp mycket och hon är mycket mager!).  Jag är så orolig för henne och jag är så rädd för att det hemskaste ska hända och jag gråter varje kväll. Jag är så rädd, jag vill inte förlora henne! Jag är också rädd för att om jag förlorar henne att jag inte är där, att det kanske är mitt i natten så jag sover eller så, vem vill dö ensam liksom? Ibland blir jag helt yr i huvudet för det första för att jag är rädd, sen för att jag vet inte vad mer jag kan göra än att massera, fylla på i hö-korgen och för att hon vad som en händer kommer att ha det bra: Hos mig eller i kaninhimlen (eller vad jag ska kalla det för). 
Det är så jobbigt att skriva om det här men jag måste om jag ska orka vara glad i Ninnis närhet så att inte alla gråter runt omkring henne, hur kul är det liksom? Jag önskar jag var lika stark som du Ninni, ge inte upp!

Don't leave...

Jag har varit så rädd för den här dagen så länge. Inte påskafton då såklart men att min  käraste kanin, Ninni, ska bli mycket sjuk. Hon har knappt orkat röra sig på hela veckan och hon har inte bajsat på hela veckan heller. Hon är också extremt renlig av sig men hon har inte orkat tvätta sig alls. Mamma ringde till veterinären idag, igen, och han sa att det var helt otroligt att hon fortfarnade levde!!!
Ninni, du får inte lämna mig nu, jag behöver dig! Jag hatar att se dig lida och jag skulle göra vad som helst för att få di frisk igen! Vi har alltid hållit ihop, vi har varit som bästa vänner. Vi har aldrig behövt prata men du lyssnade gärna på mig om jag hade något att säga, vi gosade i soffan, vi busade i snön för ett år sedan, kommer du ihåg det? Om det inte var för att du är en kanin och jag en människa så skulle man kunna tro att vi är systrar för egentligen är vi ganska lika. Vi gillar att ta det lugnt på dagen men istället ha mer kul på kvällen, vi älskar båda jordgubbar, vi känner oss ensamma ibland och vi älskar varandra så mycket vad som än händer!! Jag älskar dig!
Allting kom så plötsligt.
Jag drömde om dig inatt, Ninni. Du ville säga nåt till mig men du visste inte hur. Nu önskar jag att du kunde prata till mig och säga vad som är fel. Jag gör vad som helst för dig.
               Jag hoppas du blir frisk snart!

Dagens kluriga fråga...



If horrific is akin to horrible, why isn't terrific akin to terrible?

Jag har aldrig...

Jag har aldrig...    ...paddlat i en transparant kanot! hihi.

En liten dikt. (som jag har skrivit själv)



If you knew how much my heart is aching,
would you still laugh when I cry?

If I told you how much I've been hurting lately,
would you still say that I'm a lie?

If you knew that I'll be dead tomorrow,
would you take better care of me today?

Or if I died in an accident,
would you regret all you didn't say?

Would you even miss me,
if I disappeared to a foreign land?

Would you feel the same pain as I do now,
like your heart's been shattered to sand?

Maybe you should stop questioning yourself why Iam what I am,
and instead try to make it better,
try to understand.


                                                                                                           av Julia Brandberg




Jävla skit.

Jag har aldrig svurit så mycket i hela mitt liv sen jag kom till sverige på detta förbannade påsklov, inget funkar ju! Här är en lista med anledningar varför jag är på väldigt dåligt humör just nu...
1. Jag är pank. (jag är aldrig pank! jag har alltid någon slant i fickan men nu känner jag mig helt "naken"! iförsig har jag ganska mycket på banken o sådär men jag vill inte använda de pengarna...)
2. Jag var ute och åkte långfärdsskidor idag, fan vad jag hatar alla dessa branta backar.
3. min brosa slutar inte bråka med mig.
4. min mamma är en så piiiiiiiip PAIN IN THE ASS!

Jag vill hem.

Jag vill hem nu! Jag vill inte vara här en enda minut till. Min gitarr här suger så jävla mycket! Jag kan inte spela på den för mina fingrar blir förstörda. Strengarna är HÅRDA, VASSA, SVÅRA ATT SPELA PÅ och de STÄMMER UR SIG hela tiden!! Jag kan inte spela färdigt en enda låt utan att något blir fel. det är aldrig såhär med mina egna gitarrer! (jag har fått låna den här gitarrn från mormor och morfar). Jag säger till mamma och pappa att jag inte kan spela på den för att den är som den är men eftersom de inte spelar förstår de ej vad det innebär! de säger att jag kan spela på den ändå för den kan ju inte vara så dålig men det är den!!! jag frågade om jag kunde få ta med mig en av mina egna från lux hit men de ville de såklart inte! jag håller på att börja gråta för att spela gitarr betyder så mycket för mig men nu går det inte!!! man kan ju inte spela på den!


Det snöar...

Det snöar...

Dagens fråga att klura på...

Why are they called apartements when they are stuck together?

Min söta lillebror...

Jag och min familj åkte in till stan idag. Jag och min 9-åriga lillebror gick själva ett tag för att slippa de mossiga människorna vi hade på släp och då träffar vi en journaliste som ber om att få ställa en fråga till en av oss. Jag sa att hon kunde fråga min lillebror eftersom jag själv inte visste vad jag skulle svara när man blir interviewad med en fråga som :"vad ska du göra på påsklovet?". Min brosa svarade ju såklart något i stil med : snöbollskrig och tv-spel (very impressive, vilket snille han är va?). journalisten tog en bild på brosan och efteråt var min lillebror helt hyper och trodde att han skulle bli kändis. gullit va? XD

Welcome to hell, babe

Jag är lite efter i skrivandet för min super-pappa tyckte att det var nyttigt för mig att vara utan internetett tag(!!!) (så nu skriver jag in alla mina små lappar som jag skulle lagt in på bloggen tidigare ifall jag skulle haft internet). Pappa menar att jag ska njuta av det faktum att jag får spendera 2 veckor i en JÄVLA stuga in the middle of nowhere! (han sa inte riktigt så, jag ändrade det lite efter mina åsikter. hihi). Det finns ingen normal människa inom synhåll och rådjuren är faktiskt inte så sociala som man kan tro.  och här kommer det bästa: den närmaste staden är 2 mil bort. Jag är så körd!
Nu tänker kanske någon av er att jag kommer att ha det jätte skönt, jag kan ju sova 24 timmar i 2 veckor! Jag erkänner att det låter extremt frestande men så fort jag lägger mig i min säng förstår jag varför den frestande tanken försvinner MYCKET snabbt! Kudden är nämligen lika tunn som madrassen vilket betyder tjocklek nr. 0,00009 cm och såklart min vanliga tur : säng-skrället knarrar! varje gång jag rör mig så knarrar den HÖGT så därmed vaknar jag varenda jävla gång.
en annan sak, den vintriga klimatet här strider helt mot min natur. Jag vill ha sol och värme. (okej, jag erkänner. Jag tog inte med mig varma kläder så jag fryser hela tiden! Det är mitt eget fel, jag vet men jag hoppades liksom på att våren hade kommit hit med).

Det är inte kul.

Nu efter tusen år står jag äntligen på svensk mark! Hela resan var mest tjafs med mina kära föräldrar, det gick ut på att jag blev sur och de skrattade åt allt jag sa. kul. Grejen var den att jag sa inget kul ens, jag var 100% allvarlig!
Efter 24 timmar tillsammans med dem säger de plötsligt att jag kanske skulle bli komiker för de hade aldrig skrattat så mycket på ett helt dygn på mycket länge. Det var väl snällt att någon njuter av min förtvivlan.
     Ha ha liksom.

Kl. 8:?? på morgonen. ZZZzzZzzzzzZZzZ

Idag ska vi åka, vi ska åka till Sverige igen. fan vad ja hatar att gå upp så här tidigt! Tanken på att lämna allt här i Lux skrämmer mig något enormt, jag längtar redan hem.

faVoRit-RÖda NaGlaR <3

Jag vet inte vaför men jag bara älskar att åka till ett nytt land med ny-manikerade naglar och av någon konstig anledning så blir naglarna nästan alltid röda! Det är den där röda som är helt perfekt som bara är helt underbar att titta på. Jag antar att vi har alla våra egna sätt för att göra oss i ordning på, och i mitt fall så är det röda naglar på resor till Sverige!

image3

Dagens fråga att klura på...


Why isn't there mouse flavored cat food?



grymt snygg ryggsäck

grymt snygg ryggsäck

ÄntLiGeN LoV!!!

Äntligen är påsklovet här, två veckor med spontana val, familjeträffar, frihet! (men såklart en och annan franskaläxa!! typiskt) . Jag har längtat så, räknat lektioner, timmar och sekunder och nu äntligen, äntligen är jag fri.
nu ska jag packa min resväska och handbagage och städa mitt rum. låter kul (not). Jag kommer i vart fall lyssna på en massa bra musik som simple plans nya skiva tex.
Sista dan i skolan är alltid lite roligare än andra, idag tex så hade jag först 2 håltimmar (skulle ha haft ett tyska prov på ett av dem men nu får jag göra det på tisda om 2 veckor istället). På biologin och matten spela vi spel och det perfekta slutet på dagen var ju att tjejernas lag vann!
Äntligen...

I love sunflowers

I love sunflowers

Det här är jag.

Det här är första gången jag gör en blogg och jag vet redan nu att det här ska bli kul.
Jag är en tjej som försöker se positivt på livet! Jag älskar musik och film, mina vänner och min mobil och såklart varma sommardagar.
Jag är extremt uttråkad, vill liksom att något ska hända i mitt liv, det är därför jag gör den här bloggen: nu händer något!!
Så till alla som läser det här: Det här är jag! 

Välkommen till min nya blogg!

Ja, välkommen...

RSS 2.0