1234567890


Jag har blivit parlamentet beroende!!


----


Den grymma saningen



Det kommer alltid att finnas smärta och besvikelse.


behöver tips och erfarenhet, tack!

Jo, nu är det så att jag gärna skulle vilja ta min musik ett steg högre, jag skulle jättegärna villja spela in mitt första album. Och det är där som tipsen och erfarenheten kommer in liksom... Är det någon i denna stora lilla värld som känner till något bra inspelningsprogram? Det ska helst vara något till datorn som inte kostar ALLT för mycket och inte tar FÖR mycket plats... Jag hade en ide om ett program men jag vet inte om den är bra... Den heter "Acid music studio 7" (http://www.sonycreativesoftware.com/musicstudio) men jag har verkligen ingen aning om den är bra...



* I feel like a lady med mina röda fingernails *



"Fire in my eyes and boys on my mind"


Dagens Bild

Denna bild är målad av Lina Bodén. Jag gillar verkligen hennes stil, den är full med fantasi och lugn.

Jag borde plugga men jag är bara så himla less på det!

Jaha, det var ett tag sedan... Har haft lite fullt upp på sista tiden kan man säga. Denna vecka kommer jag ha slutprov och på fredag kl 10:20 så har jag sommarlov! Jag är så himla glad att skol-året snart är slut. synd bara att vädret inte är så somrigt.. det var +11 i morse, kul.. känner man för att gå och bada? Svar: NEJ! Man känner egentligen inte för att göra någonting förutom att typ ligga kvar i sängen i 4 timmar till.
Imorgon har jag svenska-prov i 3 timmar. August Strindberg och selma lagrelöf var ena kreativa figurer.... de skriver faktiskt himla vackert.
Jag känner mig lite rebellisk. Pallar inte att plugga hela dagar, jag är faktiskt inte gjord för det! så istället låg jag i sängen och spela gitarr. Det är extremt avslappnande att bara ligga där med gitarren i famnen och klinka hit och dit. Helt underbart.
Jag hade sommar-piano-konsert i lördags. det gick så himla bra asså!! Jag är bara så stolt och det är pianoläraren oxå <3 det var typ det ända hon prata om de första 10 minuterna idag så jag antar att det var "ass-kicking" bra!
Jag antar att de flesta av er har sommarlov nu, era lyckostar. men å andra sidan när jag tänker på det så kommer jag inte börja skolan igen i slutet av augusti utan i början av september och det passar mig perfekt.
Ha så kul och var snälla så att tomten kommer förbi i jul (bra att börja tidigt). .
tja då.

52 dagar. Eller egentligen bara 51 för idag räknas inte längre :P

Det är faktiskt bara 52 dagar kvar till min födelsedag!! Jippie XD

min Mandiz <3

Jag vill bara säga en gång för alla att jag har haft himla tur med kompisar! De är alltid där och den kompisen jag allra mest är stolt över att jag har är manda för hon har alltid stöttat mig, varit tålamodig nog att stå ut med mig och alltid försökt att förstå när jag är upprörd över nåt. Hon har varit där för mig när jag har haft det jobbigt men istället för att hitta en ny kompis så har hon kämpat sig igenom problemet! Hon orkar med den barnsliga, knasiga person som jag är utan att bli helt trött på mig (vilket jag är otroligt tacksam över eftersom inte alla gör det har jag märkt). Ibland tänker vi precis likadant och säger saker samtidgt men iblan blir man bara så himla trött på henne men bara det att jag längtar så mycket efter henne nu måste väl betyda att det är så himla värt det!! Mandiz är en helt underbar person som jag är så stolt över på alla sätt och vis och jag är minst sagt stolt över att kalla henne för min bästa vän för utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Jag skulle nog vara någon slags "angel of death" istället för den spralliga person jag är idag.
Min Mandiz är underbar ♥

image43
Här är våra fötter. söta va? XD

Jag är Desperat, Jag behöver en kram!

Jag är sällskapssjuk. Jag har tusen saker att göra men det ända jag tänker på är att jag vill prata med mina vänner...men de har antingen inte tid eller så är de inte ens hemma! Jag saknar dem så himla mycket. Inte så konstigt om man tänker efter... jag har ju varit med min familj i en hel vecka nu utan att få ha kul med mina kompisar ett dugg, inte ens pratat med dem. Jag skulle göra vad som helst för att ge dem alla en enda stor gose kram nu men bara för att jag är på kramhumör så är de ju såklart inte här! Jag ska kanske ha ågon liten fest nästa helg kanske... så att vi alla kan vara samlade en sista gång innan stressen, innan lovet...


RSS 2.0